وی افزود: ما یک نگاه خیلی اقتصادی به کارگر داریم که در آن نگاه مهارت نیروی انسانی در اولویتهای بعدی قرار میگیرد اما در نگاه درست مدیریتی مسائل به این شکل نیست. در این نگاه است که اولویت برنامهریزی به توجه به نیروی کار به لحاظ عاطفی و سلامت اجتماعی تعلق میگیرد. باید به نیازهای روحی، جسمی و عاطفی نیروی کار به شکل ویژه توجه کرد.
چکشیان تاکید کرد: توسعه خانههای بهداشت کارگری و توسعه برنامههای آموزش پیگیری و فرهنگی در جامعه کار و تولید نشاندهنده ارتقا نگرش در جامعه کارفرمایان ما است. در خانههای بهداشت کارگری هرقدر بتوانیم الگوسازی کرده و نمونههای موفق را از طریق روشهای موفق الگوسازی به جامعه معرفی کنیم، حتما اثرش را در بخش بهرهوری خواهیم دید.
«بهزاد سامدلیریان» مدیرکل تعاون استان تهران نیز افزود: سلامت و حقوق انسانی کارکنان از مهمترین ضرورتهای تحقق توسعه اجتماعی در سراسر دنیا است. کارکنان و کارگران مهمترین سرمایههای همه سازمانها در دنیا هستند. باید در بکارگیری روشهای موثر در جهت رفاه این افراد کوشا بود.
وی افزود: افزایش بهرهوری، حفظ نیروی کار و مهمتر از همه حس مثبت و دوجانبه بین کارگر و کارفرما با توجه به سلامت و رفاه کارکنان و کارگران در محیط کار مهیا میشود. با اعتباربخشیدن به کارفرمایان و معرفی آنها میتوان مسئولیتپذیری جامعه کارفرمایی را افزایش داد.
رونمایی از برنامه ملی «پیشگیری از مصرف موادمخدر ویژه جامعه کار و تولید»
به گزارش ایرنا، در آیین چهاردهمین جشنواره ملی تجلیل از کارفرمایان سلامت محور و خانههای بهداشت کارگری، از برنامه ملی «پیشگیری از مصرف مواد مخدر ویژه جامعه کار و تولید» رونمایی و از منتخبان این جشنواره تجلیل شد.
این جشنواره ۱۳ دوره (از سال ۱۳۸۸ تاکنون) با هدف الگوسازی از کارفرمایان سلامت محور، نقش آنان در نهادینهسازی و مشارکت شرکای اجتماعی برپا شد.
در این مراسم «محمد چکشیان»معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، مسئولان سازمان تامین اجتماعی، وزارت بهداشت و منتخبان کارفرمایان سلامت محور حضور داشتند.