سه شنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
۰۹:۳۱
۶۳
طبقه بندی:
بانک و بیمه
به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون، غلامرضا سلیمانی امیری در نشستی خبری با خبرنگاران که به صورت وبینار برگزار شد، اعلام کرد: در سال گذشته ۵۹ هزار میلیارد تومان حق بیمه تولید شد و ضریب خسارت هم حدود ۸۹ درصد بوده است. البته در سطح جهان این ضریب بین ۶۰ تا ۶۵ درصد است.
وی تعداد بیمه نامه های صادر شده در سال ۹۸ را ۸۰ میلیون بیمه نامه اعلام کرد و افزود: در سال گذشته از ۲۵ میلیون خودروی فعال در کشور ۲۳ میلیون خودرو و از ۱۱ میلیون موتورسیکلت، ۲ میلیون موتورسیکلت تحت پوشش بیمه نامه ثالث بودند.
رییس شورای عالی بیمه با اشاره به نرخ دیه ۳۳۰ میلیون تومانی برای ماه های غیر حرام و ۴۴۰ میلیون تومانی در ماه های حرام، اظهار داشت: ضریب خسارت در رشته بیمه ثالث برای سال گذشته معادل ۱۰۹ درصد بود که امیدوار هستیم با تصویب قانون راننده محور شدن رانندگان در کمیسیون اجتماعی دولت، این رقم کاهش یافته و سر و سامانی به وضعیت رانندگی خودرو و موتورسیکلت ها داده شود.
سلیمانی خاطرنشان کرد: در سال گذشته همچنین ۲۳ هزار زیان دیده مقصر یا معسر در بیمه ثالث را شناسایی کردیم و با همکاری صندوق تامین خسارت های بدنی مانع از زندانی شدن این افراد شدیم که اقدام بزرگی توسط صنعت بیمه در زمینه مسئولیت اجتماعی بود.
وی ادامه داد: در سال ۹۸ علاوه بر اینکه زیان خسارت دیده ها را پرداخت کردیم، صندوق تامین خسارت های بدنی هم۱۵۰۰ میلیارد تومان هم به افراد معسر و مقصر پرداخت کرده است. رییس کل بیمه مرکزی افراد تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان را ۱۳ میلیون نفر اعلام کرد و گفت: پرتفوی بیمه تکمیلی درمان در سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان بود و ما در این رشته نیز با مازاد پرداخت خسارت مواجه هستیم و ضریب خسارت در این رشته نیز باید کاهش یابد.
سلیمانی همچنین افراد تحت پوشش بیمه های زندگی را ۲۴ میلیون نفر با سهم ۱۴.۷ درصدی از پرتفوی کل صنعت بیمه اعلام کرد و اظهار داشت: دو شرکت بیمه تخصصی زندگی خاورمیانه و باران در این بخش فعال هستند و ما هم به دنبال ایجاد صندوق بازنشستگی خصوصی هستیم تا افراد در کنار صندوق های بیمه اجباری، بتوانند در صندوق های بیمه خصوصی هم عضو شوند.
رییس شورای عالی بیمه میزان ریسک های تحت پوشش در کشور را ۵۰۰ میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: تقریبا تمامی پروژه ها و ریسک های کشور توسط شرکت های اتکایی و بیمه گر مستقیم و حتی بیمه مرکزی تحت پوشش قرار دارد و امیدوار هستیم با مدیریتی که انجام می دهیم، مشکلی در این زمینه به وجود نیاید.
وی در پاسخ به سوالی درباره پرداخت خسارت به هواپیمای اوکراینی اظهار داشت: این هواپیما توسط شرکت های بیمه ای در اوکراین و اتکایی اروپایی تحت پوشش قرار گرفته بود و شرکت های ایرانی ارتباطی با این موضوع ندارند. اگر پرداختی هم باید در این زمینه پرداخت شود، باید توسط شرکت هایی که این هواپیما را تحت پوشش قرار داده بودند، پرداخت شود.