پایگاه خبری توسعه تعاون
شنبه, ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ۱۲:۰۲ ۷
طبقه بندی: بورس
چچ
آشنایی با تاثیر رویدادهای اقتصادی بر بازار فارکس

آشنایی با تاثیر رویدادهای اقتصادی بر بازار فارکس

: فارکس یک بازار جهانی واقعی است که خریداران و فروشندگان از تمام گوشه و کنار جهان هر روز در معاملات تریلیون دلاری اش شرکت می کنند.

به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون،گردش روزانه ۷.۷ تریلیون دلار شرایط ایده آلی را برای معامله گران حرفه ای بازار فراهم می کند. البته که برای حرفه ای شدن شما نیاز به گذراندن دوره آموزش فارکس دارید.

این واقعیت که تجارت ارز خارجی به یک فعالیت جهانی تبدیل شده است به این معنی است که رویدادهای اقتصادی در همه جا نقش بیشتری نسبت به قبل در فارکس دارند. معامله گران دیگر مجبور نیستند به ارزهای رایج پایبند باشند، اما آنها مکان خوبی برای شروع هستند.
در زیر، برخی از روندها و رویدادهای اقتصادی را مورد بحث قرار خواهیم داد که به کسانی که تازه وارد بازار شده اند کمک می کند تا معامله گران موفق فارکس شوند.
بازار فارکس عمدتاً توسط عوامل کلان اقتصادی هدایت می شود. این عوامل بر تصمیمات یک معامله گر تأثیر می گذارد و در نهایت ارزش یک ارز را در هر مقطع زمانی مشخص می کند. سلامت اقتصادی یک کشور عامل اصلی در نرخ ارز آن کشور است.
سلامت کلی اقتصادی می تواند به سرعت بر اساس رویدادهای جاری و اطلاعات جدید تغییر کند. با این حال، اکثر بهترین معامله‌گران فارکس بسیار منظم هستند و به مجموعه‌ای از قوانین معاملاتی پایبند هستند.
بازارهای ارز به طرز باورنکردنی پیچیده هستند، بنابراین هیچ مجموعه خاصی از عوامل به طور کامل نرخ ارز را تعیین نمی کند. انتظار اتفاقات غیر منتظره را داشته باشید.رویدادهای خبری زیادی هستند که می توانند تاثیر زیادی روی معاملات معامله گران بگذارند. شما می توانید این اخبار را در تقویم اقتصادی فارکس دنبال کنید.
بازار سرمایه و فارکس
بازارهای سرمایه جهانی شاید بارزترین شاخص سلامت یک اقتصاد باشند. به راحتی می توان به انتشار اطلاعات عمومی در بازار سرمایه پی برد.
جریان ثابتی از پوشش رسانه ای و اطلاعات به روز در مورد معاملات شرکت ها، موسسات و نهادهای دولتی وجود دارد. حرکت صعودی یا نزولی اوراق بهادار از یک کشور یا کشور دیگر باید نشانه روشنی از تغییر چشم انداز آینده آن اقتصاد باشد.
به طور مشابه، بسیاری از اقتصادها بخش محور هستند، مانند بازار مبتنی بر کالا در کانادا. دلار کانادا به شدت با کالاهایی مانند نفت خام و فلزات همبستگی دارد.افزایش قیمت نفت احتمالاً منجر به افزایش ارزش دلار کانادا نسبت به سایر ارزها خواهد شد.
تجارت بین المللی و فارکس
عامل مهم دیگر تعادل تجارت بین کشورهاست. تراز تجاری به عنوان نماینده ای برای تقاضای نسبی کالا از یک کشور عمل می کند. کشوری با محصولات یا خدماتی که در سطح بین المللی تقاضای بالایی دارند، معمولاً شاهد افزایش ارزش پول خود خواهند بود.
به عنوان مثال، خریداران اگر می خواهند کالایی را از استرالیا خریداری کنند، باید پول خود را به دلار استرالیا تبدیل کنند. افزایش تقاضا برای دلار استرالیا فشار صعودی بر ارزش آن وارد خواهد کرد.
اخبار سیاسی و بازارهای فارکس
چشم انداز سیاسی نقشی حیاتی در چشم انداز کلی یک کشور و در نتیجه ارزش درک شده پول آن کشور ایفا می کند. معامله گران فارکس به طور مداوم اخبار و رویدادهای سیاسی را رصد می کنند تا تغییرات در سیاست های اقتصادی دولت های ملی را پیش بینی کنند. اینها می تواند شامل تغییر در مخارج دولت و تعدیل مقررات اعمال شده بر بخش ها یا صنایع خاص باشد.
انتخابات با نتایج نامشخص همیشه رویداد مهمی برای بازار ارز است. نرخ‌های ارز اغلب به پیروزی‌های طرف‌های حامی رشد یا مسئول مالی واکنش مثبت نشان می‌دهند. رفراندوم همچنین می تواند تأثیر قابل توجهی بر نرخ ارز داشته باشد.
سیاست‌های مالی و پولی هر دولتی مهم‌ترین عامل در تصمیم‌گیری اقتصادی آن است. تصمیمات بانک مرکزی که بر نرخ بهره تأثیر می گذارد، به شدت توسط بازار فارکس برای هرگونه تغییر در نرخ های کلیدی یا چشم انداز آینده سیاست گذاران رصد می شود.
آمار اقتصادی و فارکس
گزارش های اقتصادی ستون فقرات قواعد بازی یک معامله گر فارکس است. حفظ یک تقویم گزارش اقتصادی برای به روز ماندن در این بازار پر سرعت بسیار مهم است. تولید ناخالص داخلی (GDP) ممکن است قابل مشاهده ترین شاخص اقتصادی باشد، زیرا مبنای عملکرد و قدرت اقتصادی یک کشور است.
تولید ناخالص داخلی کل تولید کالاها و خدمات تولید شده در یک اقتصاد را اندازه گیری می کند. با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که تولید ناخالص داخلی شاخصی است که با کندی اطلاعات را به شما نشان می دهد. این بدان معناست که رویدادها و روندهایی را که قبلاً رخ داده است گزارش می دهد.
تورم نیز یک شاخص قابل توجه است، زیرا سیگنالی از افزایش سطح قیمت ها و کاهش قدرت خرید می فرستد. با این حال، تورم یک شمشیر دو لبه است. بسیاری آن را به عنوان فشار نزولی بر یک ارز به دلیل عقب نشینی قدرت خرید می دانند.
تورم همچنین می‌تواند منجر به افزایش ارزش پول شود، زیرا ممکن است بانک‌های مرکزی را مجبور به افزایش نرخ‌ها برای مهار افزایش سطح تورم کند. تورم یک موضوع بحث برانگیز در میان اقتصاددانان است و اثرات آن بر ارزها به ندرت ساده است.
سطوح اشتغال و خرده‌فروشی نیز حاوی اطلاعات مهمی در مورد قدرت فعلی و پیش‌بینی‌شده یک اقتصاد و ارز آن است. آنها می توانند برای عوامل اولیه ای که در بالا ذکر کردیم، تأیید کنند.
بازار فارکس در نهایت تحت تأثیر عوامل اقتصادی است که بر ارزش و قدرت پول یک کشور تأثیر می گذارد. چشم انداز اقتصادی یک کشور بیشترین تأثیر را بر ارزش پول آن دارد.
دانستن عوامل و شاخص هایی که باید تماشا کنید به شما کمک می کند در دنیای رقابتی و سریع فارکس همگام باشید. پس اگر از لوریج در فارکس استفاده می کنید باید خیلی مراقب باشید تا متضرر نشوید.
Q1: عوامل اقتصادی اصلی که بر بازار فارکس تأثیر می گذارد چیست؟
A1: بازار فارکس در درجه اول تحت تأثیر نرخ های بهره، نرخ تورم، شاخص های اقتصادی (مانند تولید ناخالص داخلی، تعداد اشتغال)، ثبات سیاسی و سیاست های مالی است. تغییر در این عوامل می تواند منجر به نوسانات ارزش ارز شود.
نرخ بهره چگونه بر ارزش ارز تأثیر می گذارد؟
بانک‌های مرکزی نرخ‌های بهره را تعیین می‌کنند و نرخ‌های بالاتر بازده سرمایه‌گذاری بهتری را برای وام‌دهندگان فراهم می‌کند، سرمایه خارجی را جذب می‌کند و باعث افزایش ارزش پول می‌شود. در مقابل، کاهش نرخ بهره می تواند منجر به کاهش ارزش شود.
تورم چه نقشی در معاملات فارکس دارد؟
تورم قدرت خرید را کاهش می دهد و تورم بالاتر در یک کشور معمولاً ارزش پول آن کشور را کاهش می دهد. معامله گران فارکس اغلب هنگام تصمیم گیری در مورد معاملات، نرخ تورم بین کشورها را مقایسه می کنند.
آیا رویدادهای سیاسی می توانند به طور قابل توجهی بر بازار فارکس تأثیر بگذارند؟
کاملاً. بی ثباتی سیاسی، فساد، و تغییرات در دولت می تواند عدم اطمینان ایجاد کند و منجر به نوسانات ارزی شود. معامله گران از نزدیک اخبار و رویدادهای سیاسی را تماشا می کنند تا تحرکات احتمالی بازار را پیش بینی کنند.
چرا شاخص های اقتصادی برای معامله گران فارکس مهم هستند؟
شاخص های اقتصادی تصویری از سلامت اقتصادی یک کشور ارائه می دهند. شاخص هایی مانند رشد تولید ناخالص داخلی، نرخ بیکاری و تولیدات تولیدی می توانند بر ادراک معامله گران از ارزش یک ارز تأثیر بگذارند.
آدرس کوتاه شده: