پایگاه خبری توسعه تعاون
دوشنبه, ۱۳ تیر ۱۴۰۱ ۱۱:۱۷ ۱۴۶
طبقه بندی:
  • تعاون
  • بانک
چچ
تقویت زیرساخت بخش تعاون؛ راهگشاترین مولفه برای تقویت اقتصاد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

تقویت زیرساخت بخش تعاون؛ راهگشاترین مولفه برای تقویت اقتصاد

توسعه تعاون،عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از راهگشاترین مولفه ها برای تقویت اقتصاد در شرایط کنونی استحکام بخشی و تقویت زیرساخت‌های بخش تعاونی است

به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون، حجت اله فیروزی نماینده مردم فسا و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار این پایگاه خبری در خصوص لزوم تشویق مردم به سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تعاونی گفت: یکی از مهمترین مزیت‌های بخش تعاون این است که تعداد زیاد یا گروه جمعیتی قابل توجهی می‌توانند یک شرکت تعاونی راه اندازی کنند و با هدایت سرمایه‌های خرد خود یک کار اقتصادی متوسط را کلید بزنند در حالی که اصولا بخش خصوصی فاقد چنین ظرفیتی است.

وی در این باره توضیح داد: با توجه به اینکه در بخش خصوصی تعداد اندکی افراد یا یک شخص سرمایه‌دار می‌تواند کسب و کاری را با سرمایه گذاری شخصی خود راه اندازی کند لذا می توان گفت بخش تعاونی به نسبت بخش خصوصی مزیت های بیشتری برای راه اندازی کسب و کار دارد بنابراین باید روی این موضوع برای علاقمند کردن مردم برای ورود به عرصه فعالیت در تعاونی‌ها کار شود.

فیروزی در مورد ویژه بودن حمایت های قانون از توسعه تعاون گفت: کارکرد وسیع و اثرگذاری تعاونی‌ها در بخش های مختلف اقتصاد موجب شده که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از تعاونیها به شدت حمایت کند، یعنی دست دولت را برای حمایت‌های مختلف از تعاونی‌ها باز گذاشته است.

وی در این باره تصریح کرد: به عبارت دیگر یکی از راهگشاترین مولفه ها برای تقویت اقتصاد در شرایط کنونی استحکام بخشی و تقویت زیرساخت‌های بخش تعاونی است. بنابراین دولت برای توسعه اقتصاد باید در مناطق مختلف اعم از روستایی و شهری به شدت تمرکز کند تا افراد همدیگر را بشناسند و برای هدایت سرمایه های خود به تعاونیها در این موضوع همقدم و سهیم شوند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد تسهیل فعالیت تعاونی‌ها در شهرها و روستاهای کوچک نسبت به کلانشهرها گفت: نزدیک بودن افراد در شهرستان‌ها و روستاها به هم زمینه را برای جذب بهتر سرمایه‌های خرد فراهم می‌کند به طوری که اگر عده‌ای بخواهند در شهرستانی شرکت سهامی عام دایر و پذیره نویسی کنند مردم بیشتر از کلانشهرها به آن مجموعه اعتماد می‌کنند چرا که همدیگر را به خوبی می شناسند. از همین رو به دلیل عمومی و محلی بودن تعاونی‌ها در مناطق روستایی وشهرستان‌های کوچک توسعه تعاونی‌ها بهتر انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای مهمی که می‌تواند سرمایه‌های سرگردان را که موجب تورم شده جذب کند فرهنگسازی برای هدایت سرمایه‌ها به بخش تعاونی است. مردم باید بدانند با هدایت سرمایه‌ها به بخش تعاونی و تولید و تامین نیازهای خود، بازارها از تنش‌های دلالی امروز نجات پیدا می‌کنند. از همین رو سرمایه‌های مردمی به سمت بازارهای دلالی که منجر به افزایش نرخ تورم و متشنج کردن فضای اقتصادی می‌شود نمی‌رود و مردم فضای اقتصادی با ثبات و آرامتر را در عین کسب درآمد در بخش تعاونی تجربه می‌کنند.

آدرس کوتاه شده: