دوشنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
۰۸:۳۸
۱۸
طبقه بندی:
تعاون
به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون ، «عبدالکریم گراوند» صبح یکشنبه (26 بهمن) در نشست مشترک کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید استان بوشهر با اشاره به اینکه در راستای تأمین آب شرب مورد نیاز مردم در استان تلاش گستردهای به منظور توسعه آب شیرین کنها صورت گرفته است، اظهار داشت: تسهیلات ویژه اجرای پروژههای آب شیرین کن در اختیار بانکهای صنعت، معدن و تجارت، توسعه تعاون و ملی است که باید به منظور تسریع در اجرای پروژههای مهم آب، تسهیلات لازم را در اسرع وقت پرداخت کنند.
استاندار بوشهر با تاکید بر ضرورت استفاده مناسب از ظرفیتهای استان در حوزه اشتغالزایی، تصریح کرد: باید از ظرفیت استان در بخشهای کشاورزی، صنعتی و دریایی برای صادرات محصولات تولیدی استفاده کرد و در این خصوص اولویت بندی محصولات تولیدی استان ضروری است و از جمله این طرحهای اولویت دار، طرح پرورش ماهی در قفس است که از جمله طرحهای اقتصادی توجیه دار استان به شمار میرود و علاوه بر کمک به ذخایر دریایی، به تولید و اشتغال استان هم کمک میکند.
گراوند با اشاره به اینکه چشم انداز تولید ماهی در قفس در این استان رسیدن به ظرفیت ۶۰ هزار تن است، اظهار داشت: از این میزان در سالهای اخیر تولید ۲۱ هزار تن عملیاتی شدهاست، همچنین تحقق پرورش و تولید چهار هزار تن ماهی در قفس در این استان نیز برای سال آینده پیش بینی شده است.
وی با اشاره به اینکه کمک به تولید ماهی در قفس، شرایط بازسازی ذخایر دریایی را فراهم می کند و این اقدام گامی در جهش تولید خواهد بود، اضافه کرد: ظرفیت استان بوشهر در زمینه صادرات باید بکارگیری شود که در این زمینه تولید بچه ماهی سیباس در این استان به عنوان تکمیل زنجیره صادرات باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار بوشهر با تاکید بر اینکه صندوق کارآفرینی امید استان با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نسبت به اختصاص منابع مالی در زمینه تسهیلات حوزه اشتغال پایدار اقدام کنند، یادآور شد: در ارتباط با پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی که دولت برای سود آن یارانه پیشبینی کرده است استان بوشهر کمترین میزان انحراف در پرداخت این تسهیلات داشته است.
گراوند با بیان اینکه سیاست دولت تزریق منابع بر اساس برنامه ریزی در جهت رونق تولید و اشتغال بوده است، تصریح کرد: طرحهای اجرا شده در استان به خوبی نشان میدهد که تسهیلات پرداختی در این استان بجا و بر اساس برنامه انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از ظرفیتهای این استان تولید روغن نباتی است، خواستار شد: باید از سرمایه گذاران بومی حمایت شود تا به جای سرمایه گذاری در استانهای همجوار در زادگاه خود به تولید و اشتغال زایی بپردازند.
استاندار بوشهر در پایان این نشست تصریح کرد: از بانکهای استان انتظار داریم نسبت به پرداخت تسهیلات مورد نیاز در زمینه طرحهای اشتغال پایدار، تبصره ۱۶ اشتغال روستایی، رونق تولید و تبصره ۱۸ اقدام کنند