پایگاه خبری توسعه تعاون
دوشنبه, ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ ۰۷:۲۰ ۱۱۲
طبقه بندی:
  • تعاون
  • گزارش ویژه
  • استانی
چچ
خدمات بانک توسعه تعاون در حوزه کشاورزی استان بوشهر قابل تقدیر است

خدمات بانک توسعه تعاون در حوزه کشاورزی استان بوشهر قابل تقدیر است

توسعه تعاون:با توجه به اینکه بعداز صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، بیشترین اشتغال در استان بوشهر در حوزه کشاورزی است. بانک توسعه تعاون در استان بوشهر نگاه ویژه ای به تولید محصولات کشاورزی و صنعت بسته بندی وصادرات آن دارد .

به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون ،احمد دادور از استان بوشهر که با ارائه درخواستی به بانک توسعه تعاون شعبه لیان بوشهرموفق شدنسبت به دریافت تسهیلات از محل طرح اشتغال روستایی و عشایری در روستای اسلام آباد شهرستان دشتستان اقدام به ساخت عملیات مدرنترین مجتمع انبارداری و نگهداری موادغذایی سردخانه ای و بسته بندی خرما و رطب در استان بوشهر با ظرفیت 1000تن نماید ، در گفتگو با روابط عمومی بانک توسعه تعاون مدیریت شعب استان بوشهر از تاثیرات مثبت ، حمایت و نگاه ویژه بانک توسعه تعاون در رونق کسب و کارش بخصوص صنعت کشاورزی تقدیرکرد.

وی با تقدیر از همکاری و تعامل بانک توسعه تعاون شعبه لیان بوشهر در مسیر دریافت تسهیلات بانکی اظهار کرد :اینجانب از محل طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری مبلغ 28 میلیارد ریال تسهیلات از بانک توسعه تعاون دریافت نموده که با این اعتبار نسبت به ساخت ،تکمیل و تجهیز سردخانه و بسته بندی خرما و رطب در شهرستان دشتستان اقدام کردم .

دادور با بیان این موضوع که تسهیلات پرداختی از سوی این بانک دولتی موجب رونق و تاثیر مستقیم بر اشتغال زایی منطقه ای در بخش کشاورزی شده است،افزود : با ساخت این سردخانه زمینه اشتغال موثر17 نفر بصورت مستقیم فراهم شده است.

این کارآفرین دشتستانی در پایان گفت: در این پروژه اقتصادی تاکنون 32 میلیارد ریال از سوی اینجانب با هدف ایجاد اشتغال های پایدار در زمینی به مساحت 3000مترمربع و سطح زیربنای 1100 مترمربع با ظرفیت سالانه هزار تن در شهر سعدآباد روستای اسلام آباد سرمایه گذاری انجام شده است.

وجود سردخانه‌های مجهز و پیشرفته متناسب با نوع محصولات و شرایط نگهداری میان‌مدت و بلندمدت آن‌ها در استان بوشهرکاملا ضروری به نظر می رسید که بانک توسعه تعاون در این راستا خدمات شایانی را انجام داده است .

استان بوشهر با بیش از ۶ میلیون اصله نخل در سطح ۳۴ هزار هکتار نخلستان سالانه ۱۵۰ هزار تن محصول خرما تولید می‌کند.

آدرس کوتاه شده: