صدور ۵۰ میلیارد تومان ضمانت نامه برای شرکتهای دانش بنیان
وی افزود: طی تفاهم نامه ای که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری داریم، مقرر شد تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان شرکتهای دانش بنیان را به ما معرفی کنند که تاکنون به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان معرفی شده و در حال بررسی و صدور ضمانت نامه هستیم.
به گفته مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون، از محل حمایتهای صندوق، تاکنون صدور ۵۰ میلیارد تومان ضمانت نامه برای شرکتها و تعاونی های دانش بنیان عملیاتی شده است.
زنان سرپرست خانوار در اولویت ضمانت صندوق
حسین نژاد در ادامه زنان سرپرست خانوار را از دیگر اولویتهای صندوق نام برد و گفت: تعاونی های زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار برای ما بسیار در اولویت هستند و برای حمایت از آنها کارمزدشان را به صورت قسطی دریافت می کنیم؛ همچنین تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان صدور ضمانت نامه برای تعاونی های زنان در نظر گرفته ایم و زنجیره ای از تامین مواد اولیه تا راهیابی به بازار را برایشان پیش بینی کرده ایم تا از این طریق آنها را تحت پوشش و حمایت قرار بدهیم.
وی افزود: درصدد هستیم تا با ساماندهی تعاونی های زنان و اتصال به سرمایه گذاران دیگر از طریق نظام تامین مالی خرد تضمین شده آنها را به شرکتهای سهامی بزرگ واگذار کنیم.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون از تعاونی های بزرگ مقیاس همچون تعاونی های توسعه عمران شهرستانی و تعاونی های سهامی عام به عنوان دیگر اولویتهای صندوق نام برد.
صدور ضمانت نامه برای ۵۰ تعاونی تولید ماسک و مواد ضدعفونی
حسین نژاد درباره حمایت صندوق از تعاونی های تولید ماسک و دستکش نیز گفت: در ایام کرونا تفاهم نامه ای سه جانبه بین معاونت امور تعاون، بانک توسعه تعاون و صندوق بسته شد که بر اساس آن ۵۰ شرکت تعاونی که در زمینه تولید ماسک و مواد ضدعفونی فعالیت داشتند، به ما معرفی شدند و با توجه به نیاز کشور در اسرع وقت برایشان ضمانت نامه صادر کردیم.
وی گفت: بیش از ۷۰ درصد کسانی که معرفی شده اند، ضمانت نامه های خود را دریافت کردند و صندوق برای تسهیل دریافت تسهیلات، اختیار تشکیل پرونده ها را به شعب بانک واگذار کرد تا ضمن جلوگیری از مراجعه حضوری افراد، از اتلاف وقت و زمان متقاضیان جلوگیری و دریافت تسهیلات با صدور مجوز تسهیل شده باشد.