پایگاه خبری توسعه تعاون
یکشنبه, ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ ۱۱:۱۹ ۷
طبقه بندی: بانک
چچ
بانکداری ایران نیاز به اصلاح نظام کارمزد دارد

عضو کمیسیون اقتصاد کلان اتاق بازرگانی ایران:

بانکداری ایران نیاز به اصلاح نظام کارمزد دارد

توسعه تعاون:هیبت‌الله اصولی گفت: بانک‌های ایران ناچار هستند با تکیه بر طرح‌هایی نظیر اصلاح نظام کارمزد، زیرساخت‌های خود را تجهیز کنند.

به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون ،هیبت‌الله اصولی، عضو کمیسیون اقتصاد کلان اتاق بازرگانی ایران به نقل از ایبِنا، در خصوص لزوم اصلاح نظام کارمزد بانک‌ها، اظهار داشت: در اینکه بانک‌ها به دلیل جلوگیری از ناترازی خود بایستی دست به اجرای طرح و برنامه‌های خاص بزنند، هیچ تردیدی نیست و به همین دلیل معتقدم اصلاح نظام کارمزد می‌تواند تاثیر بسزایی در این خصوص داشته باشد. هر چند این موضوع راهکار مناسبی از سوی بانک‌ها برای رسیدن به اهداف و تراز مطلوب خود است اما بدان معنا نیست که بانک‌ها با توجیه ناترازی به سراغ فعالیت‌های اقتصادی و تجاری بروند.


وی با تاکید بر اینکه درآمد تمام بانک‌ها از سرمایه‌های ثابت‌ وام‌های پرداختی است، گفت: عوامل دیگری همچون پایین بودن ارزش پول ایران در برابر سایر ارزها نیز تاثیر منفی روی منابع مالی بانک‌ها دارد. در نتیجه هیچ راهی جز فعالیت و راه‌های فرعی برای بانک ها باقی نمی‌ماند تا ناترازی خود را جبران کنند.

عضو کمیسیون اقتصاد کلان اتاق بازرگانی ایران، اصلاح نظام کارمزد بانکی را یکی از راهکارهای مناسب اما ناکافی در شرایط کنونی خواند و افزود: اینکه با اصلاح نظام کارمزد بانکی، بتوان گامی مثبت در جهت رسیدن به تراز مثبت بانک‌ها برداشت، هیچ شکی نیست، اما این هدف نباید محدود به همین موضوع باشد و بایستی راهکارهای دیگری نیز اتخاذ شود.

اصولی با بیان اینکه بانکداری ایران در قیاس با کشورهای دیگر قدیمی و معمولی است، گفت: بانک‌های ما در شرایط کنونی مجبورند زیرساخت‌های خود را تجهیز و توسعه دهند و اگر درآمد بانک‌ها نیز از ارائه خدمات بانکی حاصل شود مطمئنا می‌توان کارهای بزرگی انجام داد و تحول محسوسی در این عرصه ایجاد کرد.

این فعال اقتصادی به لزوم تجهیز و توسعه شبکه بانکی با تکیه بر اصلاح کارمزد اشاره کرد و گفت: بدیهی است با تجهیز و توسعه زیرساخت‌ها ضمن بالابردن امنیت شبکه و ضریب اطمینان، می‌توان اعتماد مطلوبی برای سرمایه‌گذاران بوجود آورد. اصناف و صاحبان کسب و کار هم با مشاهده چنین دستاوردهایی استقبال خوبی از اصلاح نظام کارمزد خواهند کرد، چون معتقدم این موضوع کاملا بی ضرر و مثبت است.

آدرس کوتاه شده: