پایگاه خبری توسعه تعاون
سه شنبه, ۰۶ شهریور ۱۴۰۳ ۱۰:۱۲ ۶
طبقه بندی: بورس
چچ
سیگنال وزیر اقتصاد به بازار سهام تهران

سیگنال وزیر اقتصاد به بازار سهام تهران

توسعه تعاون:بازار سهام معاملات روز سه‌شنبه را در حالی آغاز می کند که صحبت‌های شب گذشته وزیر اقتصاد دولت چهاردهم ممکن است اصلاح روند صعودی را به تعویق بیاندازد و ارزش صفوف خرید را افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون،بازار سهام در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‎‌شنبه می‌روند که روز دوشنبه شاخص‌های بازار به رشد ادامه دادند. شاخص کل هم‌وزن بورس تهران در روزهای معاملاتی اخیر رشد تراز کمتری نسبت به شاخص کل داشته و نمادهای شاخص‌ساز بورس تهران با رشد قیمت بیشتری همراه بودند. روز دوشنبه شاخص کل 10 هزار و 987 واحد صعود کرد و شاخص کل هم‌وزن هزار و 717 واحد رشد کرد. همچنین شاخص کل فرابورس 40 واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس افزایش 239 واحدی داشت.

بیشترین تغییرات قیمت

روز دوشنبه در بورس هلدینگ گروه صنعتی ملی (وملی)، شرکت پارس دارو (دپارس) و بانک اقتصاد نوین (ونوین) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز ، شرکت پویا زرکان آق دره (فزر)، شرکت قاسم ایران (قاسم) و شرکت پیشگامان فن آوری و دانش آرامیس (تپسی) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نمادهای شاراک (شرکت پتروشیمی شازند اراک)، خمهر (شرکت مهرکام پارس) و واعتبار (شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز (شکام)، شرکت مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان (زماهان) و شرکت قند شیروان (قشیر) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات دوشنبه، 145 نماد صف خرید داشتند و 202 نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت 46 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 419 میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش 2 درصدی به رقم 435 میلیارد تومان رسید.

030605

پیش بینی بورس سه‌شنبه

روز دوشنبه برای سومین روز متوالی روند رشد شاخص‌های بازار سهام تداوم داشت. این رشد علی رغم تداوم محدودیت 2 درصدی دامنه نوسان قیمت سهام است.

دیروز شاخص کل بورس 0.54 درصد رشد کرد که نمادهای فملی، فولاد، تاپپیکو و فارس بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند. اما دیروز شاخص هم وزن 0.27 درصد رشد کرد.

همچنین دیروز برخلاف روزهای پیشین میزان عرضه بر تقاضا غلبه کرد و شاهد افزایش خروج سرمایه حقیقی از بازار بودیم. ارزش معاملات خرد سهام نیز با تغییر اندکی در سطح 2 هزار و 62 میلیارد تومان قرار گرفت.

بنابراین به نظر می‌رسد بازار بر شانه بزرگان و شاخص‌سازان پیش می‌رود. از سوی دیگر تقاضای حقیقی پایین است و خروج سرمایه تداوم داشته است. در نتیجه برخی ناظران معتقدند رشد بازار متأثر از اخبار مثبت و تزریق سرمایه است. آیا این رشد کوتاه مدت و مصنوعی است؟ باید در انتظار روزهای آتی بمانیم.

آدرس کوتاه شده: