سه شنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۱۰:۵۱
۱۲۰
طبقه بندی:
تعاون
به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون،کریمیاوری روز دوشنبه ۲۳ فروردین جلسه شورای هماهنگی مدیران و دستگاههای تابعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شناسایی، پیگیری و رصد و حل و فصل مشکلات بنگاه های اقتصادی را با هدف صیانت از نیروی کار و تداوم تولید و حفظ حیات اقتصادی و تثبیت و توسعه اشتغال نیروی کار در بنگاه ها دنبال می کند.
وی افزود: صیانت از نیروی کار فقط به رسیدگی حقوقی به دادخواست های قانونی کارگران و نیروی کار خلاصه نمی شود بلکه گره گشایی از مشکلات اقتصادی بنگاه های مشکل دار در اولویت خواسته های کارگران است چرا که با حل مشکلات بنگاه ها، کارگران به خواسته های قانونی خود دست می یابند.
مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: نکته حائز اهمیت و قابل تحسین این است که کارگران علیرغم تنگناهای معیشتی که با آن مواجه هستند در شرایط تحریم های ظالمانه و شیوع ویروس منحوس کرونا همکاری های قابل توجه و ویژه ای را برای گذر از مشکلات اقتصادی با مدیران و کارفرمایان و سهامداران بنگاه های اقتصادی مشکل دار به عمل می آورند.
کریم یاوری اضافه کرد: نقش تشکل های منتخب و قانونی کارگران و کارفرمایان در این زمینه را نباید نادیده گرفت. وجود و نقش تشکل های کارگری برای ایجاد روحیه بین کارکنان و کارگران جهت پیشرفت امور و دستیابی به میزان تولید و خدمات پیش بینی شده و برنامه های تولیدی و خدماتی بنگاه های اقتصادی است.
مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد : رسیدگی و حل و فصل مشکلات بنگاه های اقتصادی مشکل دار در مرحله اول به عهده مدیران، کارفرمایان و سهامداران بنگاهها و در مرحله بعد سازمانها و دستگاه های صادر کننده جواز تاسیس و پروانه بهره برداری و بانک ها است که با پرداخت تسهیلات در احداث بنگاه مشارکت دارند و نهایتا کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست استانداران و با حضور اعضای بانکها و دستگاههای مرتبط نسبت به حل مشکلات احتمام میورزند.
یاوری اضافه کرد: حسب دستور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی کمیته "پشتیبانی از تولید" با محوریت معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال و کمیته "مانع زدایی" با محوریت دبیر هیات امنا یسازمان ها و صندوق ها برای تحقق منویات مقام معظم رهبری تشکیل شده است و وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به تشکیل فوری، مستمر و منظم جلسات هفتگی با حضور اعضاء ذیربط تاکید کرده است.
وی ادامه داد: تامین تسهیلات ارزان و آسان که به سهولت در اختیار سرمایه گذاران، کارآفرینان و کارفرمایان بنگاههای اقتصادی و صاحبان کسب وکار قرار گیرد، مورد توجه و تاکید وزیر تعاون قرار گرفته است.
مشاور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: توجه به موضوع بیمه، بازنشستگی و درمان نیروی کار مشمول از جمله تاکیدات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کمیته های متشکله پشتیبانی و مانع زداییهاست. استان مرکزی با تدبیر و مدیریت استاندار و امضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۹۹ تعداد ۲۰۱ جلسه برگزار کرده و مشکلات مربوط به واحد تولیدی در این جلسات مطرح شده که این جلسات ۸۸۹ مصوبه داشته است.
یاوری اضافه کرد: استان مرکزی دارای ۵۴ واحد مشکلدار شناسایی شده با تقریبا ۸۰۰۰ کارگر است که اقدامات و پیگیری های مسئولان استان مرکزی در راستای رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی قابل تقدیر است .