شنبه, ۲۰ فروردین ۱۴۰۱
۱۱:۱۲
۱۳۴
طبقه بندی:
بورس
به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون، علی جبل عاملی عضو هیأت مدیره شرکت مدیریت سرمایهمدار در گفتگو با سنا، در خصوص مزایای افزایش سرمایه شرکتها به صورت الکترونیک، اظهار کرد: خوشبختانه طی سالهای اخیر بازارسرمایه در حوزه فناوریهای نوین مالی (فینتکها) و همچنین اقتصاد دیجیتال قدمهای شگفت انگیزی برداشته که به جرات می توان گفت این محصولات در تراز جهانی نیز قابلیت عرضه دارند.
او افزود: اپلیکیشنهای مختلف، OMS های کارا و جذاب، نرم افزارهای مدیریت دارایی، سامانههای صندوقهای سرمایهگذاری، معاملات الگوریتمی، سامانههای یادگیرنده مبتنی بر هوش مصنوعی و انبوهی از نوآوریهایی که در تعامل با نیازهای مشتریان تولید و تکامل پیدا کردند به نحوی باعث رفع بسیاری از مشکلات سرمایهگذاران و نهاد ناظر در راستای معاملات برخط شدند.
عضو هیأت مدیره شرکت مدیریت سرمایهمدار با بیان اینکه طبیعتا با رشد سامانههای دیجیتال در بازارسرمایه سطح انتظارات سهامدارن نیز تغییر یافته است، تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که همواره سهامداران با آن روبرو بودند تطویل زمان انجام و ثبت افزایش سرمایه شرکتها به خصوص از محل آوره نقدی و مطالبات است زیرا چنین مسئلهای بیش از سه ماه بهطول میانجامد و به دنبال خود مشکلات عمدهای را برای سهامداران و شرکتها ایجاد می کند.
او تصریح کرد: اکنون سازمان بورس میتواند با ایجاد زیر ساختهای دیجتال و البته اصلاح برخی قوانین در این خصوص برخی عملیات را از جمله ارسال پستی برگههای حق تقدم و مراجعه به بانکها را حفظ و زمان محاسبات ناشر را کاهش دهد و علاوه براین تصویر روشنی را از فرآیند و چگونگی افزایش سرمایه هم به ناشر و هم به نهاد ناظر ارائه دهد.
عضو هیأت مدیره شرکت مدیریت سرمایهمدار بیان کرد: در صورت اصلاح دستورالعملهای مرتبط با افزایش سرمایه علاوه بر کاهش هزینه این فرآیند شاهد افزایش نقدشوندگی سهم و همچنین جذابیت بیشتر افزایش سرمایهها خواهیم بود، از سوی دیگر نیز هم زمان با تبدیل سریع حق تقدمها به سهم و قابلیت معامله آنها منابع نیز زودتر در اختیار ناشر قرار خواهد گرفت.
جبل عاملی در پایان گفت: درگاه یکپارچه سهامداران میتواند بهترین بستر یکپارچه برای مشارکت در افزایش سرمایهها باشد البته ناگفته نماند قاعدتاً برای اجرای الکترونیکی شدن مراحل افزایش سرمایه نیاز به تغییر و اصلاح در برخی قوانین وجود دارد.