توسعه تعاون:یک کارشناس بازارسرمایه می گوید شرکتهای دانشبنیان باید قبل از ورود به بازارسرمایه و به منظور جذب سرمایهگذار حقیقی و حقوقی، طرح های پروژهای قابل توجهی را ارائه دهند.
به گزارش پایگاه خبری توسعه تعاون،نوید رجایی کارشناس بازارسرمایه در گفتوگو با خبرنگار مداراقتصادی، در خصوص مزیت ورود شرکتهای دانشبنیان به بازارسرمایه، اظهار کرد: با نگاهی به بازارهای مالی در جهان متوجه خواهیم شد که شرکتهای دانشبنیان سهم بیشتری را در بازارهای مالی به خود اختصاص دادهاند.
او افزود: بازارمالی ایران از جمله بازارهایی است که تاکنون توجه کمی را به شرکتهای دانشبنیان داشته درحالی که اگر تامین سرمایه شرکت های دانش بنیان از طریق بازارسهام صورت پذیرد شرکتها در تحقق پروژههای خود به موفقیت بیشتری دست خواهند یافت. این کارشناس بازارسرمایه گفت: از سوی دیگر افراد حقوقی و حقیقی زیادی وجود دارند که تمایل زیادی به سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان دارند. رجایی بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان علاوه بر تامین منابع مالی از بازارسرمایه میتوانند از نظر کارشناسی سرمایهگذاران خود آگاه شوند که چنین مسئلهای به رشد و پیشرفت شرکت کمک قابل توجهی را خواهد کرد. او تصریح کرد: شرکتهای استارتاپی با ورود به بازارسرمایه به طور مستقیم به منابع سرمایه گذاران دسترسی پیدا میکنند و به واسطه ابزارهای در دسترس میتوانند در طول زمان از این منابع به منظور تکمیل پروژههای خود بهره گیرند اما باید قبل از ورود به بازارسرمایه و به منظور جذب سرمایهگذار حقیقی و حقوقی، طرح های پروژهای قابل توجهی را ارائه دهند. رجایی تصریح کرد: تامین منابع مالی از بانک ها بسیار دشوار و زمانبر است جدا از مسئله مذکور با توجه به وضعیت اقتصاد کشور همواره هزینه تسهیلات در بالاترین سطح ممکن قرار دارد پس شرکت های دانش بنیان علاوه بر مسیر سختی که باید برای تامین مالی طی کنند، بهره زیادی را نیز بابت اخذ مبلغ پرداختی می پردازند که چنین امری در ابتدای کار میتواند منجر به شکست طرح ها، کند شدن پروژه ها و در نهایت ورشکستگی بیانجامد پس توصیه به شرکت های دانش بنیان این است که تا جای ممکن تامین مالی مورد نظر خود را از بازارسرمایه انجام دهند.